ORDER FOR NEXT WEEK MONDAY & THURSDAY!

Usein kysytyt kysymykset

Mihin saakka voin tilata?

Tilauksesi pitää olla toimitettuna meille ennen takarajaa, eli viimeistään edeltävän viikon lauantain loppuun mennessä.

Minä päivinä toimitatte ja mihin aikaan?

Toimitamme annokset maanantai- ja keskiviikkoaamuisin noutopisteille. Ne ovat noudettavissa noutopisteiden jääkaapeista klo 13 eteenpäin. Katso tästä meidän tämän hetkiset noutopisteemme.

Kun annokset on toimitettu noutopisteelle, saat meiltä sähköpostivahvistuksen siitä, että ne ovat pisteen jääkaapissa odottamassa noutoa.

Maksanko kuljetuksesta?

Et! Noutopisteelle toimitus kuuluu annosten hintaan.

Miten FuelMe eroaa muista ateriapalveluista?

Moni ateriapalvelu tarjoaa käyttäjilleen raaka-aineet ja resepti-ideoita, jotka vaativat vielä kokkausta. FuelMe tarjoaa kokonaisuuden korkealaatuisia ja ravinteikkaita parhaista raaka-aineista käsintehtyjä valmisaterioita. Meidän kanssamme voit siis unohtaa ostoslistat ja reseptit.

Kuinka monta annosta voin tilata?

Voit täyttää ostoskorisi niin monella annoksella kuin haluat, kunhan tilauksesi ylittää minimitilausmäärän 40€.

Onko teille mahdollisuutta tehdä kestotilausta?

On! Weekly Fuel -tilauksella voit valita kuinka monen annoksen viikoittaisen toimituksen haluat. Voit halutessasi määrittää, minkälaisista annoksista pidät eniten, ja me varmistamme, että saat juuri sellaisia annoksia joka viikko. Weekly Fuel -tilauksella säästät rahaa yksittäisiin annostilauksiin verrattuna, ja voit jättää viikkoja väliin tai perua tilauksesi ihan milloin vain.

Voinko tilata kaikki annokseni samalle päivälle?

Voit toki! Voit jakaa tilaamasi annokset eri toimituspäiville itse haluamallasi tavalla. Haluatko kaikki annokset vain maanantaina tai vain keskiviikkona? Vai haluatko jakaa ne tasaisesti molemmille päiville? Ei hätää, pyynnöstä kaikki onnistuu.

Voinko perua tilaukseni?

Jos toimit ennen tilausten takarajaa, voit perua tilauksesi täyttä korvausta vastaan. Voit laittaa meille viestiä ihan milloin tahansa. Jos sinulla on Weekly Fuel -tilaus ja haluat jättää viikon väliin, pitää tästäkin ilmoittaa ennen takarajaa. Takarajan jälkeen peruuttaminen ei ole enää mahdollista, mutta voit hyvin ilahduttaa kaverisi, tyttö- tai poikaystäväsi, tai vaikka vanhempasi herkullisella ja ravinteikkaalla ruualla tulevalla viikolla.

Kuinka pitkään annokset säilyvät?

Annokset pysyvät tuoreena kolme päivää toimituksesta.

Ovatko annoksenne pakastettuja?

Ai pakastettuja? Ei todellakaan! Annoksemme ovat aina tuoreita ja pyrimme valmistamaan ne mahdollisimman lähellä toimituspäivää. Eli lämmitä vain annokset ja nauti! Jos et jostain syystä ehdi nauttia annoksia heti, voit myös pakastaa ne.

Onko teillä kuvia annoksista?

Totta kai, vilkaise vaikka menu-sivua tai FuelMe:n Instagramia.

Miten lämmitän annokset?

Voit laittaa annospakkauksen mikroon, kunhan irroitat ensin muovikelmun sen päältä. Vaihtoehtoisesti voit myös poistaa annoksen pakkauksestaan ja laittaa sen lautaselle. Mikrossa annokset lämpiävät 2-3 minuutissa. Jos mikrottaminen ei ole mieleesi, niin annokset voi myös nopeasti lämmittää pannulla. Pannulla 2-3 minuuttia lämmitystä riittää, ja näin annos myös pitää parhaiten makunsa. Annokset on suunniteltu sellaisiksi, että ne voi myös nauttia kylmänä tai on the go.

Mitä annoksen ”supersizeaus” tarkoittaa?

Kun "supersizeaat" FuelMe-annoksesi, tuplaamme sen proteiinimäärän. Näin tehdessäsi saat esimerkiksi 200 gramman sijaan nautittavaksi 400 grammaa nyhtöporsasta.

Ovatko pakkauksenne biohajoavia?

Pakkauksemme ovat luontoystävällisiä ja nopean huuhtelun jälkeen ne voi helposti kierrättää muun pahvin kanssa.

Mitä tapahtuu annoksilleni, jos en nouda niitä?

Jos et pysty toimituspäivänä noutamaan annoksiasi, voit vielä käydä noutamassa ne toimituspäivää seuraavana päivänä (tiistai ja torstai). Jos keskiviikkona tai perjantaina näemme edellisen toimituksen annoskasseja jääkaapissa, olemme nopeasti yhteydessä sinuun tarkistaaksemme, oletko kenties unohtanut noutaa annoksesi.

Minulla on allergioita. Mistä tiedän, sopivatko annokset minulle?

Jokaisesta annoksesta on täysi ainesosalista nettisivuillamme. Näin saat tietää tasan tarkkaan, mitä olet tilaamassa. Jos haluat olla sataprosenttisen varma siitä, että tilaamasi ruoka sopii sinulle, voit aina olla meihin yhteydessä.

Haluaisin kokeilla FuelMe:ta, mutten ole varma, ovatko annokset makuuni.

Ymmärrämme kyllä, että uuden ruokapalvelun kokeileminen saattaa olla haastavaa. Tästä syystä voit lukea, mitä muut asiakkaat ovat mieltä FuelMe:sta. Muistathan myös, että kaikilla annoksillamme on tyytyväisyystakuu.

En ole jäsen tai asiakas millään noutopisteellänne, voinko silti tilata annoksia?

Totta kai. Noutopisteet eivät ole vain niiden jäsenille tarkoitettuja. Hekin haluavat vain syödä herkullista ruokaa, joten rohkeasti vain noutopisteelle!

Minulla olisi idea annokselle, keneen minun kannattaa olla yhteydessä?

Mahtavaa! Otamme aina vastaan ideoita! Laita ne tulemaan viestillä, niin katsotaan.

Tuleeko minusta voimakkaampi FuelMe:n ruokaa syödessäni?

Todellakin. Siis, ihan oikeasti – katso täältä meidän testituloksemme.