ORDER FOR NEXT WEEK MONDAY & THURSDAY!

KUINKA TILAAN VERKKOKAUPASTA?

Aiotko tehdä ensimmäisen tilauksesi? Näin tilaat nollakeittoa vaativat tasapainoiset ateriat kotiovellesi, toimistollesi tai noutopisteeseen.

1. Tilauksen tekemiseen

Valitse ateriat viikoittaisesta valikosta. Tilauksen vähimmäismäärä on 40 €. Voit saada ateriat kuljetettuna molempina toimituspäivinä (maanantai ja keskiviikko) samalla toimitusmaksulla (5,90 €). Voit myös valita, että kaikki ateriat toimitetaan yhtenä päivänä. Jos tilaat yli 90 €, toimitus on ilmainen. Toimitus noutopisteeseen on aina ilmainen.

Klikkaa/napauta ateriakuvaa lukeaksesi kaikki tiedot ateriasta: käytetyt ainesosat, makrot, alkuperämaa, allergeenitiedot. Kiertelemme 9 eri ateriaa ja jokaista ateriaa on saatavilla 3 eri koossa (S, M & XL). Olipa elämäntapasi mikä tahansa, tarjoamme sinulle gluteenittomia, maidottomia ja runsaasti proteiinia sisältäviä kasvipohjaisia vaihtoehtoja. Löydät myös erilaisia lisäosia, kuten aamiaisen, jälkiruoan, keiton, lisukkeet ja smoothiet, valikkosivun alalaidasta. Kiertelemme näitä kuukausittain.

Voit maksaa tilauksesi millä tahansa suomalaisella verkkomaksujärjestelmällä sekä lounasseteleillä.menu weekly


2. Toimitus


Valitse toimitustapaluettelosta kotiin/toimistoon toimitus tai jokin noutopisteistämme. Kassan ensimmäisellä sivulla voit jälleen määrittää, haluatko kotiinkuljetuksen vai aiemmin valitun noutopisteen. Tämä määrittää toimitushinnan.

Kun tilauksesi on mennyt läpi, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Heille päivää ennen toimituspäivää saat sähköpostin, jossa on arvioitu yhden tunnin toimitusaikaikkuna. Lisätietoa toimituksista ja toimitusajoista toimitustietosivultamme täältä.

Saat toimitusvahvistuksen, kun itse toimitus on suoritettu. Jos olet tilannut noutopisteeseen, muista odottaa tätä toimitusvahvistussähköpostia ennen kuin lähdet noutamaan ateriasi.

delivery fuelme


3. Lämmitys & syöminen


Kaikkien aterioiden mukana tulee etiketti, jossa näkyvät käytetyt ainesosat, allergeenit, valmistuspäivämäärä, viimeinen käyttöpäivä, säilytysohjeet, makrot, säilytysohjeet. Kaikki ateriat säilyvät hyvinä 3 päivään asti aterioiden vastaanottamisesta; Maanantai-ateriat kestävät torstaihin ja keskiviikon ateriat lauantaihin.